Καλοκαιρινά Σεμινάρια

Στοχεύουμε να καθιερώσουμε μία σειρά από καλοκαιρινά σεμινάρια σχετικά με τις επιστήμες, τη βιωσιμότητα, το πολιτισμό και τον αθλητισμο τα οποία θα διεξάγονται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Οι ομιλίες θα είναι στα ελληνικά.

Θα έχουμε διαθέσιμες καρέκλες και ένα μικρόφωνο, παρόλα αυτά χρειάζεται να αγοράσουμε έναν προβολέα (προτζέκτορα) και ένα πάνελ προβολής για τα οποία σκοπεύουμε να ζητήσουμε δωρεές σύντομα.

Ο πρώτος επιβεβαιωμένος ομιλητής είναι ο Δρ. Παύλος Παυλίδης ο οποίος είναι ερευνητής στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας της Ελλάδας στο Ηράκλειο στο αντικείμενο της γενετικής, της εξελικτικής βιολογίας και στη βιοπληροφορική.

Ο δεύτερος επιβεβαιωμένος ομιλητής είναι ο Βαγγέλης Χουρδάκης ο οποίος θα μιλήσει για τεχνικές κομποστοποίησης και για μία σχετική πρωτοβουλία που πρότεινε στον Κουσέ.

Ο τρίτος επιβεβαιωμένος ομιλητής είναι ο καθηγητής Νίκος Πουλακάκης, διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και καθηγητής στο τμήμα Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η τέταρτη επιβεβαιωμένη ομιλήτρια είναι η Δρ. Σίλια Αντωνίου η οποία είναι μία ερευνήτρια στο Ελληνικό κέντρο θαλασσίων ερευνών στην Κρήτη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι.